Priser: Exkl. Moms  
  • Inkl. Moms
  • Exkl. Moms
  • Båda

Påkörningsskydd

 

Ett påkörningsskydd används för att förhindra skador. Den monteras på platser där dina inventarier bör vara väl skyddade. Det hjälper även till för att undvika personskador. Ett påkörningsskydd är en bra investering, genom sina klara färger förebygger de olyckor eftersom dina besökare uppmärksammas om farliga objekt och på sä sätt inte skadar sig i onödan.

 

Krocksäkerhet: Plast skyddar mot skador

 

Ett mycket bra exempel för påkörningsskydd inom denna kategori är ett krockskydd eller rörskydd, gjord av mjuk plast (polyuretan). Alla vi har ju någonsin slagit huvudet på en låg dörr, rör eller liknande.

Tack vare ett korrekt monterat påkörningsskydd markerar man dessa områden tydligt. Om något räcke fortfarande sticker ut kan man lätt lösa det genom att montera ett plastskydd så att det är skyddat.

 

Krocksäkerhet: Lösningar för utomhusbruk

 

Ett påkörningsskydd har flera olika användningsområden. Det skyddar inte enbart huvudet och andra kroppsdelar men skyddar naturligtvis även bilar och andra fordon. I lagerlokaler, utomhus eller till exempel på parkeringen, skyddar ett påkörningsskydd eller skyddsprofiler dina väggar och ser till att fordon inte skadas.

Avspärrningsstolpar ger också en väl synlig barriär av vissa områden och kan snabbt tas bort vid behov.

 

Artiklar 1 till 24 av totalt 35

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 24 av totalt 35

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2