Skyddsprofiler


Skyddsprofiler är den bästa försäkringen mot skador på kanter, väggar och rör. Profilerna skyddar byggnader, utrustning och fordon men framförallt personal. Det gul-svarta mönstret visar att man befinner sig i ett riskområde och förhindrar krascher. Lätt att installera, och profilerna är både slag- och slitstarka. Det flexibla materialet ger en lösning för varje riskområde.


Skyddsprofiler som ytskydd


Våra skyddsprofiler har en diameter på 40 mm. De säljs per meter, är flexibla och är lätta att skära med en skarp kniv. Snabb montering då de både är lätta att böja och är självhäftande. Det gul-svartrandiga polyuretanskummet fångar upp alla stötar och kollisioner. Ett perfekt ytskydd för hörn och väggar (till exempel i parkeringshus) där våra skyddsprofiler är 60 mm höga och 20 mm djupa i utförandet. Dessa skyddsprofiler kan köpas som 1 meter långa band. Förborrade hål och pluggar ingår.


Skyddsprofiler som skyddar profil


Profilskydd i gult och svart försett med spår som skyddar flexibla rör och kärl. Enkelt att fästa, trycka fast räcker i de flesta fall, men de går också att fästa med ett standard kombilim. Kanter utgör risker för både människor och material. Våra kantskyddsprofiler finns att köpa i olika former samt två vinkelstorlekar. Det inbäddade flexibla material skyddar och är enkelt att montera med hjälp av lim. Polyuretanskummet är som alla våra skyddsprofiler UV-resistent. Våra skyddsprofiler för stötskydd levereras även på 5-metersrullar, i gul-svart signalfärg och med en spårformad urtagning. Detta gör det stötdämpande materialet till ett bra val om man söker en skyddsprofil som snabbt kan fästas på rör, maskiner, balkar etc.


Skyddsprofiler generellt


Skyddsprofiler är ett måste i moderna företag med fokus på att minska arbetsrelaterade olyckor. Vi erbjuder lösningar på alla förekommande skydd. En semicirkulär skyddsprofil i polyuretan ser till exempel till att rör skyddas genom att minska stötkänslighet samtidigt som det isoleras. Även pelare och belysningsstolpar kan skyddas mot skador genom att installera skyddsprofiler. Det finns inget område inom ett företag eller offentlig plats där inte en av våra skyddsprofilprodukter kan användas för att förebygga skador och olyckor. Säkerheten först!

 

14 artiklar

per sida

14 artiklar

per sida