Protect-It™ pallställskydd

Artikelnummer: BAC-A004.030-05


  • Lätt att montera utan användning av verktyg

  • Testad och godkänd enligt FEM 10.2.02

  • Utvecklad för både inom- och utomhusbruk

  • Anpassad för kylrum ner till -30°CMed Protect-It™ pallställskydd skapar du en säker arbetsmiljö som förebygger farliga situationer. Påkörningsskador är en av de mest vanliga typer av skador på pallställ. Det är också en av de skador som kan få de största konsekvenser i form av fallande hyllor med risk för personskador och stora förluster i form av förstörda varor.


Det nyutvecklade pallställskyddet är en viktig säkerhetsdetalj som är testad och godkänd enligt de nya Europeiska FEM-normerna 10.2.02.


Protect-It™ har en unik design som bland annat gör monteringen otroligt enkel. Den har en hög motståndskraft vid påkörning och en lång hållbarhet. Pallställskyddet fjädrar och intar sin ursprungliga form efter en påkörning.


Protect-IT™ är tack vare sin konstruktion ett kostnadsbesparande alternativ och kräver samtidigt ingen golvmontering. Konstruktionen är en såkallad "klick-in" som kläms över pallställbenet och sitter fast i den positionen.


Leveranstid: 1-2 dagar

173,00 kr

* Obligatoriska fält

Visa fler tillval  
Download PDF
Tillverkare
Backner
Köpvillkor

Vi har produktion och lager i Göteborg för de flesta standardprodukter som skickas ut inom 2-3 dagar efter beställning. Visa produkter produceras efter beställning i Tyskland då gäller en leveranstid av ca 10-14 arbetsdagar. Behöver du expressfrakt? Kontakta oss för offert

Ring någon av våra säljare för konsultation - 031-31 31 778.

Vi erbjuder 3-5 års funktionsgaranti på alla produkter.

Produktbeskrivning

Detaljer

Material: Fukthärdad HDPE termoplast med stor styrka och hög motståndskraft.

Höjd: 100 mm

Färger: Finns i svart eller gul

Teknisk Specifikation

Teknisk Specifikation

TillverkareBackner
Vikt0.2000

Dokument