Priser: Exkl. Moms  
  • Inkl. Moms
  • Exkl. Moms
  • Båda

Industrispeglar

Industrispeglar - billiga, säkra och tillförlitliga

En industrispegel är en billig, säker och tillförlitlig lösning för övervakning av kritiska trafikpunkter. Gjorda av högkvalitativa material för många års användning både inomhus eller utomhus. Rätt industrispegel tål alla väderförhållanden.

Vårt utbud av industriella speglar

Vi har erbjuder speglar som uppfyller alla dina krav kring övervakning och orientering. I sortimentet ingår observation spegel, spegel industrin inom anläggningen logistik, trafikspeglar och matchande accessoarer.

Med rätt placering av dina speglar du kan du se alla hörn på ditt lager. Vi har flera olika modeller som kan installeras i hörn eller i taket. Om det nu gäller en plan spegel för att övervaka en viss punkt eller en rund spegel - hos oss ​​hittar du alltid rätt modell.

Diskreta lösningar för att övervaka eller speglar med signalfunktion erbjuder vi i produktgruppen för industriella speglar. Små, diskreta speglar som hjälper övervakning mot stöld eller skadegörelse. Trafik speglar för inom- och utomhusbruk är försedda med klara färger. Förutom att kontrollera trafikleder, erbjuder dessa speglar ytterligare varningsfunktion på farliga platser. Vi erbjuder ett stort antal olika modeller.

Med olika trafik speglar för utomhusbruk erbjuder vi produkter som hjälper att skapa ett säkrare arbetsmiljö utomhus. Alla industriella speglar i denna kategori har väl synliga mönster får du alltid en stark signal effekt. Med sju olika former, storlekar och fästmöjligheter kan vi alltid erbjuder den rätta lösningen.

Med ett brett utbud av tillbehör i form av lampor, fixturer och termostater, erbjuder vi allt du behöver.

Vi erbjuder snabba leveranser av hela vårt produktsortiment och de flesta produkter finns alltid tillgänglig på lager.

11 artiklar

per sida

11 artiklar

per sida