Vägg- och hörnskydd

Artikelnummer: BAC-A004.150-05


  • Perfekt skydd av väggar och hörn

  • Enkel skruvmontering

  • Lätt men ändå robust material

  • Individuell höjd och bredd för skyddsområdet

  • Lämplig för inom- och utomhusbruk


Kontinuerlig reparation och underhåll av fastighetersväggar och -hörn är ofta nödvändig på de mest trafikerade delarna av produktinen eller på lagret. Produktionslinjen är också ett utsatt område när de tunga och kraftfulla truckarna skall manövreras.


Med denna serie av hörn- och väggpåkörningsskydd kan Ni spara både tid och pengar på underhålls- och reparationsarbete samt vara säkra på att maskiner och byggnader står säkra även i morgon. Genom användning av påkörningsskydden begränsas inte bara skador på byggnader utan skador kan också reduceras väsentligt på den utrustning som förorsakt kollusionen. Det är därmed tal om dubbel skydd för Er och Ert tillgångar!

Leveranstid: 1-2 dagar

591,00 kr

* Obligatoriska fält

Visa fler tillval  
Download PDF
Tillverkare
Backner
Köpvillkor

Vi har produktion och lager i Göteborg för de flesta standardprodukter som skickas ut inom 2-3 dagar efter beställning. Visa produkter produceras efter beställning i Tyskland då gäller en leveranstid av ca 10-14 arbetsdagar. Behöver du expressfrakt? Kontakta oss för offert

Ring någon av våra säljare för konsultation - 031-31 31 778.

Vi erbjuder 3-5 års funktionsgaranti på alla produkter.

Produktbeskrivning

Detaljer

Material: Vägg- och hörnskydden är tillverkade av UV-beständigt Polyethylen. Materialet är vatten och kemikaliebeständigt och inte elektrisk ledande.

Teknisk Specifikation

Teknisk Specifikation

TillverkareBackner
Vikt1.0000

Dokument