Priser: Exkl. Moms  
  • Inkl. Moms
  • Exkl. Moms
  • Båda

Kabelbryggor

Kabelbryggor: säkerhet, skydd, effektivitet, estetisk

Våra bryggor görs av robusta plastprofiler som täcker kablar av olika format på marken. Bunta dina lösa kablar och kör de genom de olika kanalar.

En kabelbrygga möjliggör flexibel drift av mobila maskiner, lampor, kompressorer och dylikt. Våra kabelbryggor är därför särskilt lämplig för byggarbetsplatser, scenområden eller utställningshallar.

Säkerheten för människor

Kabelbryggan bidrar till säkerhet varje gång den används. Den förhindrar skador på utrustningen men man blir även av med kablar som sticker upp ur marken och skapar farliga fallgropar.

Ytan på en kabelbrygga stiger knappt över marken och skapar därmed en snubbelfri passage med små insatser. Man kan även passera med föremål och städutrustning över dessa broar utan bekymmer. De iögonfallande färgerna ökar säkerheten ytterligare, eftersom broarna är gjorda i kontrasterande färger, nämligen svart och gult.

Skydd av material

I en kabelbrygga innehåller vertikala avgränsare olika kabeldiameter. Så att du snabbt och enkelt kan fördela kablarna i den motsvarande enheten, kablarnas isolering riskerar därmed ingen nötning. Dina kablar och ledningar får en längre hållbarhet än när de används utan kabelbrygga.

Vid utomhusbruk minskar en kabelbrygga skador pga väderförhållande. De mildrar till exempel temperaturvariationer och därmed materialets expansion eller sammandragning.

6 artiklar

per sida

6 artiklar

per sida